Partners:

Goede partners vinden is een hele kunst. Op deze pagina vind u bedrijven waarmee wij al langere tijd naar volle tevredenheid samenwerken en die we iedereen van harte durven aanbevelen. Deze professionals komen hun afspraken na en leveren topkwaliteit. Met hen is het zeker weten goed samenwerken!

Studio Kees Marcelis

Studiokeesmarcelis is een kleinschalige studio voor (interieur)architectuur en vormgeving, gevestigd in Arnhem.

www.studiokeesmarcelis.nl


Van Renselaar Bouwkundig ontwerp & tekenbureau


Wanneer u als architect te maken krijgt met een overvolle orderportefeuille en dit leidt tot een capaciteitsprobleem,
kan uitbesteden een goede oplossing zijn. Bouwkundig Ontwerp- & Tekenbureau Van Renselaar biedt u de mogelijkheid dit probleemvoor u op te vangen.


www.tekenbureauvanrenselaar.nl

Van de Pol


U kunt bij ons terecht voor alle denkbare materialen, die in de bouw worden gebruikt. Bovendien beschikken wij over alle actuele vakkennis om u goed te kunnen adviseren over toepassingsmogelijkheden en over technische voorschriften. In ons magazijn (óók in Amersfoort) vindt u vrijwel alle soorten materialen die in de bouw worden gebruikt. Voor maatwerk kunt u gebruik maken van ons netwerk van fabrikanten die graag op uw specificatie de materialen op maat aanleveren. Zo kunt u in Kootwijkerbroek terecht voor stenen en dakpannen, wandtegels en complete keukens, badkamers en deuren, deurkrukken en vensterbanken, tot aan het laatste plintje toe. Dat biedt u de mogelijkheid om op één adres keuzes te maken voor een complete woning.

Daarnaast hebben we in Amersfoort een pand van 3600 m2 waar u diverse materialen af kunt halen voor het bouwen en afbouwen van uw gebouw. Tevens is er een groot IJzerwaren en Gereedschappen magazijn. Daarnaast beschikken wij over een eigen bezorgdienst die vrijwel dagelijks bezorgt in midden Nederland.


www.vandepol.info

NVB Kamphuis Harderwijk


In onze mooie showroom geven onze vriendelijke medewerkers graag deskundig advies aan: aannemers, klusbedrijven, zzp-ers, tegelzetters, dakdekkers en aan particulieren. Zij kunnen je alles vertellen over gevelstenen, dakpannen, gevelbekleding, deuren en tegels.

www.nvbubbens.nl


Olivier Nederland


De steenfabriek Olivier uit Rumbeke (Vlaanderen - België) is reeds generaties lang gekend voor zijn exclusieve gevelstenen, dakpannen en handgekapte witsteen (natuursteen).
Dit bedrijf, die inmiddels behoort tot één van de belangrijkste in de bouwsector, heeft zijn oorsprong gevonden in de éénmanszaak die in 1949 werd opgericht door de heer en mevr. Gerard Olivier-Decruy.

De voornaamste factoren van deze gunstige evolutie zijn : de traditionele Westvlaamse ondernemingsgeest, de perfecte samenwerking in familieverband en de hoge specialisatie van het personeel.

De voornaamste specialiteiten liggen in nieuw baksteen met oud uitzicht, oude herbruikstenen of recuperatiesteen, dakpannen en tegelpannen en rustieke bouwmaterialen zoals bourgondische witsteen en blauwe hardsteen of arduin.


www.olivier-nederland.nl


Ouwendorp Tegels

Creëer een bijzondere ambiance in uw interieur met de tegels van Ouwendorp Tegels. In onze showroom doet u verrassende ideeën op voor uw woonkamer, badkamer of keuken. En dat is niet toevallig: u vindt bij ons maar liefst 3000 soorten wand- en vloertegels in alle stijlen en bijna alle prijsklassen! Van strakke, moderne plavuizen en exclusieve mozaïeken tot nostalgische boerenwitjes en klassieke tegels. Het is maar welke sfeer u wilt creëren: de sfeer van luxe en weelde, van trends en design, van het pure buitenleven of van ouderwetse gezelligheid... Laat u inspireren in onze showroom en breng uw interieur tot leven!

www.ouwendorp.nl